Over ons

Over Profichem

Profichem levert al een ruime tijd het compleet pakket op het gebied van reinigings-, schoonmaak- en hygiëne artikelen. Wij leveren onze producten op de wensen van de klant. Door onze flexibiliteit zijn wij in staat om zowel kleine als grote hoeveelheden te produceren.

Bij Profichem draait het niet alleen om het produceren van reinigingsmiddelen. Wij gaan met onze klanten een relatie aan voor langere tijd, waarbij service en zekerheid van groot belang zijn. Omdat onze producten die wij op de markt brengen voldoen aan de actuele regelgeving en van uitstekende kwaliteit zijn, geeft dit net dat stukje extra zekerheid dat u goed zit met de producten van Profichem.

Naast het leveren van het fysieke product, kunnen wij u meer bieden: Service. Regelmatig worden er (al dan niet op locatie) product- en schoonmaaktrainingen gegeven. Hiermee zorgen wij ervoor dat onze producten optimaal en met plezier gebruikt worden. Ook is het mogelijk u te assisteren bij het opzetten van een HACCP inventarisatie of schoonmaakschema’s.

Onze voordelen

Onze voordelen, waarom zou u voor ons kiezen??
Profichem ontwikkelt en produceert alles onder één dak.
Profichem werkt klantgericht, en levert alles op maat.
Profichem heeft zijn eigen merk ProfiCleaner.
Profichem levert ook kleine verpakkingen.
Profichem levert kwaliteits producten.
Profichem levert ook private-label.
Profichem hanteert lage prijzen.