Verkoop punten

Bij onderstaande bedrijven kunt u onze product kopen/bestellen. 

Cleanio

Cleanio is een groothandel op het gebied van schoonmaak & hygiëne artikelen en zitten gevestigd in Mill. Cleanio is onze Exclusieve Hoofddealer en heeft het complete pakket van ProfiCleaner in het assortiment en hebben vrijwel alle producten op voorraad. Bij Cleanio kunt u terecht in zowel hun fysieke winkel als een webshop www.cleanioshop.nl

Gevestigd in Mill

Menke Facilitair richt zich volledig tot een totale bedrijfshygiëne voor nagenoeg alle takken in de voedselverwerkende industrie. Bij alles wat we doen komt dit tot uiting. Ons doel is om u te helpen op het gebied van hygiëne zodat u zorgeloos kunt produceren. Integer,flexibel en servicegericht.

https://menkefacilitair.nl/

Shop2Clean is een schoonmaakgroothandel en levert alles op het gebied van schoonmaakmaterialen, reinigingsmiddelen, en schoonmaakmachines aan de professionele schoomaaksector.

Dealers / Verkooppunten gezocht

Als fabrikant/leverancier van ProfiCleaner en ProfiSpray  zijn wij op zoek naar dealers die deze producten op de Nederlandse en Belgische markt willen verkopen.

Wat bieden wij:
Breed pakket aan producten (+/- 90 soorten)
Verkoopondersteuning / demo materiaal
Opleiding / training in de producten
Zeer goede inkoop condities
Beschermd regio gebied
Promotie materialen
Snelle levertijden

Heeft u interesse om onze ProfiCleaner en ProfiSpray producten een plek op de Nederlandse markt te geven, of wilt u verdere informatie naar aanleiding van deze oproep Klik hier en neem contact met ons op.