Calamiteiten Middelen

Een veilige leefomgeving is erg belangrijk, zowel binnen als buiten.
Daarom bied Profichem speciaal producten voor het vóórkomen of het behandelen van calimiteiten.

Absodan Plus (absorbtie korrels voor veel soorten vloeistoffen)

absorbtie korrels

Absodan Plus is een geheel millieuvriendelijk natuurlijk product op basis van fijn granulaat dat zowel vloeistoffen op waterbasis, maar met name ook oplosmiddelen- of op oliebasis absorbeert. Absodan Plus heeft een sterk absorberend vermogen en laat een anti-sliplaag achter na verwijdering. Absodan Plus is niet brandbaar of milieugevaarlijk.

Toepassing:
Absodan Plus is te gebruiken voor het verwijderen van o.a.: Olie en Vetten, Zuren, Logen, Oplosmiddelen, Vloeibare -Chemicaliën, Etc.Absodan Plus is te gebruiken in o.a.: Transportsector, Garages, Agrarischesector, Werkplaatsen, Tankstations, Fabrieken, Overheidssector (wegen, gebouwen, brandweer en politie), Scholen, Ziekenhuizen, Etc.

Dooiparels (laat sneeuw&ijs smelten)

dooikorrels

Dooiparels worden gebruikt om sneeuw en/of ijs snel te laten smelten door middel van warmte. Zo worden losplaatsen, stoepen, wegen, etc. onmiddellijk sneeuw- en ijsvrij. Een gemak voor uw personeel, klanten, voorbijgangers, bewoners en natuurlijk uzelf! 

Toepassing:
Dooiparels kunnen eenvoudig met de hand of met behulp van een strooiwagentje verstrooid worden. Zodra de Dooiparels in contact komen met sneeuw of ijzel ontstaat er direct veel warmte, welke sneeuw, en ijzel zal doen smelten. Dooiparels kunnen door hun preventieve werking ook gebruikt worden ter voorkoming van gladheid.

Roetverwijderaar (verwijderd o.a roetaanslag & nicotine)

roetverwijderaar

Roetverwijderaar is een krachtig product met actieve bestanddelen voor het verwijderen van: roet, vuil, vet en olie. Roetverwijderaar is zeer goed inzetbaar als interieurreiniger bij brandschade. Ook is het een geschikt product om roet uit c.v. ketels te verwijderen.

Toepassing:
Roetverwijderaar is een geconcentreerd en uiterst krachtige reinigingsvloeistof voor het probleemloos en veilig verwijderen van o.a.: Roet, Nicotine, Vet, en andere vervuiling. Dit product is frisgeurend, krast niet en daarom veilig te gebruiken voor het reinigen van o.a: Lakwerk, Aluminium, Boten, Damwandplaten, Staalconstructies, Kunststof, Hout, Ramen,Tegels, Vinyl, Trespa, Beton, Gevels, Steen, Natuursteen, Schrootjes, Zeilen, Damwandplaten, Machines, Zeilen, Etc.