Carwash producten

Goede onderhoud aan een auto verlengt de levensduur. Onderhoud bestaat niet alleen uit het laten uitvoeren van de standaard servicebeurten. Goede auto-onderhoud is meer. De auto wassen, schoonmaken en de lak regelmatig in de wax laten zetten. Profichem heeft een reeks aan kwaliteits shampoo's en waxen in het assortiment met elk zijn voordeel.

Glans Shampoo (autoshampoo met wax en waterontharder)

Auto Shampoo

Glans Shampoo is een volledig milieuvriendelijke shampoo die het water onthardt, waardoor er geen  vlekken meer ontstaan na het wassen. De shampoo bevat een speciale was die uw voertuig water- en vuilafstotend maakt en een sterke hoogglans effect geeft.

Toepassing:
Glans Shampoo is zeer geschikt voor het wassen van vele vervoersmiddelen. Het reinigt moeiteloos veel voorkomende verontreinigingen zoals straatvuil, insecten, vogel uitwerpselen, vet, etc. Glans Shampoo is te gebruiken voor o.a.: Auto’s, Vrachtwagen, Campers,  Boten, Motoren, Zeilen, Tractoren, Caravans, Trailers,  Shovels, Bussen, Etc.

Caravanreiniger (reinigt atmosferische vervuiling en zwarte strepen)

Caravanreiniger

Caravanreiniger is een veelzijdig reiniger dat alle buitenoppervlakken van bv. caravans, campers, boten, etc. reinigt en beschermt. Ook is Caravanreiniger geschikt voor het reinigen van camping en tuinmeubelen van kunststof en metaal.

Toepassing:
Caravanreiniger reinigt moeiteloos vele vervuilingen zoals o.a.: Straatvuil, Olie, Vet, Roest, Insecten, Zwarte strepen, Uitlaatgasvervuiling, Regenaanslag, Etc.

Velgenrieniger (krachtige alkalische velgenreiniger)

velgenreiniger

Velgenreiniger is een alkalische reinigingsproduct voor het grondig en snel reinigen van auto velgen. Het product verwijdert snel en effectief hardnekkige vervuilingen zoals olie, vet, straatvuil, remslijpsel en aluminiumoxide.

Toepassing:
Velgenreiniger is geschikt voor stalen velgen, aluminium velgen, chromen velgen, etc.

Velgenreiniger Zuur (krachtige zure velgenreiniger)

zure velgenreiniger

Velgenreiniger Zuur is een zure reinigingsproduct voor het grondig en snel reinigen van auto velgen.  Velgenreiniger Zuur verwijdert snel en effectief hardnekkige vervuilingen zoals olie, vet, straatvuil, remslijpsel en aluminiumoxide.

Toepassing:
Velgenreiniger Zuur is geschikt voor stalen en aluminium velgen.

Insectenverwijderaar (verwijderd insecten-en uitwerpselen)

insectenreiniger

Insectenreiniger is een sterk geconcentreerde insecten verwijderaar. Tevens is dit product biologisch afbreekbaar en veilig voor de lak.

Toepassing:
Insectenreiniger verwijdert o.a: verkeersvuil, brandstofresten, insectenresten, remstof e.d. van alle soorten voertuigen.

Motorreiniger (verwijdert olie, vet en vervuiling)

motorreiniger

Motorreiniger is een krachtige middel dat kan worden toegepast om motorblokken andere onderdelen te reinigen en ontvetten. Motorreiniger maakt het mogelijk om uw motorblok weer als nieuw te laten lijken en verwijderd vele vervuilingen zonder de ondergrond  te beschadigen.

Toepassing:
Motorreiniger kan worden toegepast op o.a.: Motoren, Lagers, Transmissies, Versnellingsbakken, Filters, Carburateurs, Kettingen, Motoronderdelen, Aandrijfassen, Gereedschappen, Machineonderdelen, Etc.