Interieurreinigers

De productgroep interieurreinigers omvat de dagelijkse en periodieke reinigingsproducten van het interieur tot exterieur. Onder de afbakening interieurreinigers vallen ook de vloerreinigers en vloeronderhoud producten. Het is belangrijk om een goed keus te maken welke reiniger geschikt is voor het oppervlak. Weet u niet welk product u moet kiezen?  
Wij helpen u graag!!

Alkaline (periodieke allesreiniger met een frisse geur)

Alkaline

Alkaline is een hoog geconcentreerde veelzijdige snelreiniger met een frisse geur en groot oplossend vermogen. Door zijn diepreinigende werking verwijdert Alkaline moeiteloos al het vuil en vet en laat een frisse geur na. Alkaline is onschadelijk voor nagenoeg alle oppervlakken en bevat geen ammonia.

Toepassing:
Alkaline verwijdert in een oogwenk de dagelijkse en zwaardere verontreinigingen. Alkaline is uitermate geschikt voor het verwijderen van vingervlekken, olie, vetten, nicotine, rook, algen, roetaanslag, waslagen, bloed, eiwit en andere vetachtige vlekken. Alkaline is daarom zeer geschikt voor het reinigen van uw interieur en kan vrijwel overal toegepast worden zoals o.a.: Vloeren, Houtwerk, Interieur, Wanden, Plinten, Aluminium, Ramen, Trespa, Tapijt, Deuren, Laminaat, Apparatuur, Kunststof, Tegels, Etc.

Citroline (allesreiniger met een frisse citroengeur)

Citroline allesreiniger

Citroline is een veelzijdige allesreiniger met een frisse citroen geur en is geschikt voor het dagelijks schoonmaken. Door de hoge concentratie parfum is Citroline ook geschikt voor het camoufleren van onaangename geuren in bijvoorbeeld sanitaire ruimtes of afvalbakken. 

Toepassing: 
Citroline geeft een frisse en langdurige geur en kan op alle waterbestendige oppervlakken gebruikt worden zoals o.a.: Vloeren, Houtwerk, Interieur, Wanden, Plinten, Apparatuur, Ramen, Trespa, kunststof, Deuren, Tegels, Etc.

Streeploos (reiniger op alcoholbasis)

Streeploos

Streeploos is een hygiënisch reinigingsmiddel op basis van alcohol welke zeer geschikt is voor het reinigen van alle afwasbare oppervlakken. Streeploos reinigt snel en veilig het vervuilde oppervlak en laat een frisse geur na met een streeploos resultaat. Omdat Streeploos neutraal van kleur is, laat het geen waas na.

Toepassing:
Streeploos is zeer geschikt voor het snel en grondig reinigen van alle afwasbare oppervlakken en reinigt moeiteloos vingervlekken, nicotineaanslag, olie- en vetfilms, etc. Streeploos kan toegepast worden op o.a.: Ramen, Deuren, Spiegels, Formica, Balies, Zeilen, Tegels, Tafels, RVS, Leer, Metaal, Dashboards, Kantoormeubelen, White-Boards, Aluminium, Lakwerk, Interieur, Etc.

Meubel & Bekledingreiniger

meubelreiniger

Meubel- en Bekledingreiniger is zeer geschikt voor het reinigen van o.a.: matten, bekleding, meubelstoffen, etc. Zelfs  de onaangename geurtjes van dieren verdwijnen. Tapijtreiniger is geschikt voor diverse reinigingsmethoden zoals; handmatig of met een sproei- extractiemachine. Meubel- en Bekledingreiniger kristalliseert uit in het tapijt en kan na de werkzame periode met vuil en al verwijderd worden.

Toepassing: 
Meubel- en Bekledingreiniger reinigt veel soorten vervuiling zoals o.a.: Koffievlekken, Vruchtensapvlekken, Nare Geuren, Bloedvlekken, Wijnvlekken, Etc.