Industrieële Reinigers

Onder het begrip ontvetten verstaan we het verwijderen van verontreinigingen die bestaan uit oliën, vetten en los vuil. De eisen qua reinigingsgraad kunnen sterk verschillen en ook de te verwijderen oliën en vetten kunnen variëren, daarom zal de optimale ontvettingsmethode verschillen. Profichem levert diverse soorten industriële reinigers & ontvetters.

Power (universele reiniger&ontvetter)

Power

Power is een nieuw en snelwerkend product dat volledig biologisch afbreekbaar is. De krachtige eigenschappen maken dat het ontvetten van materialen met Power minder tijd vergt dan met andere schoonmaakmiddelen.

Toepassing:
Power is geschikt voor: Apparatuur, (Landbouw)Machines, Motoren, Velgen, Remmen, Luchtfilters, Ventilatoren, Airconditioners, Boten, Bootmaterialen, Drukpersen, Ramen, Vloeren, Lakwerk, etc. Power is te gebruiken voor het verwijderen van o.a.: Olie, Vetten, Groente-sappen, Algenaanslag, Insecten uitwerpselen, Nicotineaanslag

CS Clean (krachtige zure cementsluierverwijderaar)

CS Clean / cementsluierverwijderaar

CS Clean is een sterk en zuur reinigingsmiddel voor het verwijderen van kalk, cement- en betonsluiers, roest en vuil, salpeterkringen, etc. van zuurbestendige oppervlakten.

Toepassing: 
CS Clean kan toegepast worden op alle zuurbestendige oppervlakken zoals: Wandtegels, Vloertegels, Stenen, Toiletten, Zwembaden, Gereedschappen, Mengers, Steigers, Etc.

Super Clean (universeel zure reiniger & ontvetter)

SuperClean

Super Clean is een sterk geconcentreerde zure reiniger met een breed toepas­sings gebied. Superclean verwijdert snel de zwaarste vervuilingen en aantastingen zoals, kalk- en cementsluier, olie, vet, tabaksvlekken en roest-vorming uit beton en tegels. Tevens heeft Super Clean de eigenschap RVS terug te laten glanzen. 

Toepassing: 
Super Clean kan toegepast worden op o.a: Geoxideerd metaal, Gecorrodeerd aluminium, Hekwerken, Vervuilde gevels, RVS, Etc.

Cementsluierverwijderaar (verwijderd cementsluier)

cementsluierverwijderaar

Cementsluierverwijderaar is een sterk en zuur reinigingsmiddel voor het verwijderen van kalk, cement- en betonsluiers, roest en vuil,  salpeterkringen, etc. van zuurbestendige oppervlakten.

Toepassing:
Cementsluierverwijderaar kan toegepast worden op alle zuurbestendige oppervlakken zoals o.a.: Wandtegels, Beton, Mengers, Vloertegels, Houtwerk, Steigers, Stenen, Gereedschappen, Etc. Cementsluierverwijderaar is niet geschikt voor chroom, edelstaal en kalkhoudend natuursteen!!

Powerclean (zure industriële reiniger)

Powerclean

Powerclean is een sterk geconcentreerde zure reiniger met een breed toepas­singsgebied. Het verwijdert snel de zwaarste vervuilingen en aantastingen zoals, kalk- en cementsluiers, olie, vet, tabaksvlekken en roestvorming uit beton en tegels. Tevens heeft Powerclean de eigenschap RVS terug te laten glanzen.

Toepassing: 
Powerclean  kan toegepast worden op alle zuurbestendige oppervlakken zoals o.a.: Wandtegels, Beton, Gecorrodeerd aluminium, Vloertegels, RVS, Vervuilde gevels, Roestige oppervlakken, Stenen, Etc.

Industrie Ontkalker

Industrie Ontkalker is een hoog geconcentreerd, schuimvrij product op basis van o.a. fosforzuur. Industrie Ontkalker verwijdert kalk- en roestafzetting en wordt veelal gebruikt voor in de Industrie en agrarische- en productiebedrijven.

Toepassing: 
Industrie Ontkalker is reukloos en zoutzuurvrij zodat het product veilig gebruikt kan worden op roestvrij staal, kunststof en zuurbestendige tegels. Let op: op aluminium en zink kan op den duur aantasting plaats vinden, zodat dit alleen met een korte inwerktijd mag worden behandeld. Industrie Ontkalker heeft een breed toepassingsgebied en kan ingezet worden bij o.a.: Vaatwasmachines, Leidingen, Ketels, CIP installaties, Keukenmachines, Apparatuur, Waterkokers, Productiemachines, Etc.

Roetverwijderaar (verwijderd roet, vet, vuil, olie)

roetverwijderaar

Roetverwijderaar is een krachtig product met actieve bestanddelen voor het verwijderen van: roet, vuil, vet en olie. Roetverwijderaar is zeer goed inzetbaar als interieurreiniger bij brandschade. Ook is het een geschikt product om
roet uit c.v. ketels te verwijderen.

Toepassing:
Roetverwijderaar is een geconcentreerd en uiterst krachtige reinigingsvloeistof voor het probleemloos en veilig verwijderen van o.a.: Roet, Nicotine, Vet, en andere vervuiling. Dit product is frisgeurend, krast niet en daarom veilig te gebruiken voor het reinigen van o.a: Lakwerk, Aluminium, Boten, Damwandplaten, Staalconstructies, Kunststof, Hout, Ramen,Tegels, Vinyl, Trespa, Beton, Gevels, Steen, Natuursteen, Schrootjes, Zeilen, Damwandplaten, Machines, Zeilen, Etc.

Anti-Schuim

Anti-Schuim

Anti-Schuim zorgt er voor dat alle residuen (spoel- en afvalwater) absoluut schuimvrij worden. De samenstelling van het product is uniek met gepatenteerde grondstoffen. In tegenstelling tot andere schuimremmers is Anti-Schuim óók in reinigingsproducten te gebruiken. Schuim is in veel gevallen lastig en tijdrovend. Anti-Schuim is super geconcentreerd en werkt al 100% in een hele lage dosering.

Toepassing: 
Anti-Schuim is een product op basis van Siliconen voor uiteenlopende toepassingen in de industrie en in de (groot) huishouding om ongewenste schuimvorming tegen te gaan. Anti-Schuim Kan o.a. gebruikt worden bij sproei-extractie reiniging van tapijten indien shampoo-resten uit het tapijt tot schuimvorming leiden. Anti-Schuim kan worden toegepast bij o.a.: Waterzuigers, Productiewater,, Spuitcabines, Krattenwas Apparatuur, Vuilwatertanks, Machines, Afvalwate, Reinigingsmiddelen, Schrobmachines, Schrob/zuigmachines, Spoel-Afwaswater, Etc