Keukenreiniger

Reinigers voor in de keukens en voedselindustrie

Keukenreinigers moeten voldoen aan de HACCP-normen en hebben daardoor geen negatieve werking op het nog te bereiden voedsel. Onze dagelijkse keukenreinigers hebben een ontvettende en of ontkalkende werking. Daarnaast hebben wij ook zowel handmatige als machinale vaatwasmiddelen.

Desinfectiemiddelen worden ingezet bij oppervlakken waar besmettingsgevaar bestaat en op oppervlakken welke direct in aanraking komen met vlees, vis of rauwe voedingswaar. 

Daarnaast  kunnen wij u helpen met het op stellen van HACCP plannen.

Foodreiniger (universele keukenreiniger/ontvetter)

Foodreiniger

Foodreiniger is een krachtige ongeparfumeerde alkalische reiniger en ontvetter op basis van tensiden en oplosmiddelen. Foodreiniger is speciaal ontwikkeld is voor het verwijderen van vet, eiwitten,oliën en verkoolde vervuilingen. Foodreiniger is ongeparfumeerd en daardoor zeer geschikt voor keukens of plaatsen waar gewerkt wordt met voedingsmiddelen.

Toepassing:
Foodreiniger wordt veelal toegepast in de voedselverwerkende industrie, slagerijen, bakkerijen, bottelarijen en grootkeukens en kan toegepast worden op o.a.: Vloeren, Lakwerk, Aluminium, Wanden, PVC, Tegelwerk, Machines, RVS, Kunststof, Bakplaten, Werkbladen, Snijtafels, Frituurketels, Barbecues, Apparatuur, Oven&grills, Afzuigkappen, Etc.

Keuken Ontvetter (krachtige ontvetter)

Keukenontvetter

Keuken Ontvetter is een snelwerkende ontvetter, speciaal ontwikkeld voor de voedingsindustrie. Het heeft een zeer sterk ontvettend vermogen door de speciale samenstelling. Keuken Ontvetter bevat biologisch afbreekbare oplosbestanddelen en penetrante. Speciaal voor het verwijderen van voedselresten en gemorst vet.

Toepassing:
Keuken Ontvetter is uitermate geschikt voor met name ruimten waar veel vervuiling door o.a. voedselverwerking plaatsvindt schoon te maken. Zoals bijvoorbeeld vloeren van keukens en kantines, zelfs als ze zwaar met vetten zijn vervuild.  Keuken Ontvetter is toepasbaar op o.a.:Afzuigkappen, Braadpannen, Fornuizen, Bakplaten, Grills, Ovens, Frituurketels, Vloeren, RVS, Barbecues, Werkbladen, Snijtafels, Apparatuur, Wanden, Etc.

Foamreiniger (schuimreiniger)

Foamreiniger

Foamreiniger is een sterk alkalische schuimreiniger op chloor basis die speciaal voor de voedselindustrie ontwikkeld is. Foamreiniger reinigt, maakt stankvrij, verwijdert schimmels en ondersteunt desinfectie. Door de unieke samenstelling schuimt en hecht het ook op verticale oppervlakken waardoor het goed op de vervuiling  in kan werken.

Toepassing:
Foamreiniger is zeer geschikt voor het verwijderen van proteïneresten en organische vervuilingen zoals vetten, zetmeel, visolie, vruchtensappen etc. Foamreiniger is op vele ondergronden te gebruiken zoals o.a: Vloeren, Tegelwerk, Rubber, Wanden, Ketels, Beton, Geverfde oppervlakken, Keramische Tegels, Transportbanden, Voedingsinstallaties, Plastic, Grill- en bakovens, RVS, Porselein, Etc.

Ultra Grill (oven & grill reiniger)

Oven&grill reiniger

Ultra Grill is een reinigingsproduct dat speciaal ontwikkeld is voor het verwijderen van vet, eiwitten,oliën en verkoolde vervuilingen. Ultra Grill is ongeparfumeerd en daardoor zeer geschikt voor keukens of plaatsen waar gewerkt wordt met voedingsmiddelen.

Toepassing:
Ultra Grill wordt veelal toegepast in de voedselverwerkende industrie, slagerijen, bakkerijen, bottelarijen en grootkeukens en kan toegepast worden op o.a.: Bakplaten, Frituurketels, Vetketels, Barbecues, Afzuigkappen, Grillovens, Bakovens, Etc.

Lemon Plus (handafwasmiddel)

Lemon Plus

Lemon Plus is een afwas middel voor handmatig gebruik en heeft een uitstekende glansspoel-werking, ook voor gebruik in hard water en onder veeleisende omstandigheden. Lemon Plus zorgt voor een kortere droogtijd en voorkomt kalkaanslag op de vaat. Lemon Plus Laat vaatwerk, bestek en glazen glanzen. Lemon Plus is onmiddellijk oplosbaar en neutraliseert de basische resten van het reinigingsproces dankzij zure werkzame stoffen.

Toepassing:
Lemon Plus is geschikt om vaat met de handen haf te wassen, en kan worden toegepast op o.a.: Borden, Pannen, Bestek, Glazen, Schalen, Etc.

Bierglasreiniger (voor koudwaterspoelbakken)

Bierglasreiniger

Bierglasreiniger is een geconcentreerde reiniger voor het reinigen van (bier)glazen in koudwater spoelbakken. Bierglasreiniger ontvet streeploos, reuk-en smaakloos en verwijdert lippenstift. Naspoelen of drogen is niet nodig. Het resultaat is dat u bier kan schenken met een stevige schuimkraag.

Toepassing:
Bierglasreiniger wordt toegepast  op bierglasspoelbakken.

Vaatwas-CH (chloorhoudend vaatwasmiddel)

Vaatwasmiddel chloorhoudend

Vaatwas-CH is een hoogwaardig, zeer geconcentreerd, chloorhoudend vloeibaar vaatwasmiddel voor professionele vaatwasmachines. Het zorgt voor een grondige reiniging van porselein, glaswerk, kunststof, servies, potten, pannen etc. Vaatwas-CH bevat unieke bestandsdelen die aantasting van geglazuurd porselein voorkomen. Tevens vermindert Vaatwas-CH ophoping van aanslag in de vaatwasmachine. Voor een vaat zonder kalk- en watervlekken wordt daarnaast gebruik van Glansspoel  aangeraden.

Toepassing:
Vaatwas-CH wordt veelal gebruikt in restaurants, cafetaria’s, cafés,  ziekenhuizen, verpleeghuizen en vele andere branches. Vaatwas-CH is geschikt voor alle reguliere vaatwasmachines en dispensers.

Indien gewenst leveren wij ook Vaatwas-CV (chloorvrije vaatwas middel)

Vaatwas CV (Chloorvrij vaatwasmiddel)

Vaatwas chloorvrij

Vaatwas-CV is een hoogwaardig, zeer geconcentreerd, chloorvrij vloeibaar vaatwasmiddel voor professionele vaatwasmachines. Het zorgt voor een grondige reiniging van porselein, glaswerk, kunststof, servies, potten, pannen etc. Vaatwas-CV bevat unieke bestandsdelen die aantasting van geglazuurd porselein voorkomen. Tevens vermindert Vaatwas-CV ophoping van aanslag in de vaatwasmachine. Voor een vaat zonder kalk- en watervlekken wordt daarnaast gebruik van Glansspoel aangeraden. 

Vaatwaspoeder (alkalische vaatwasmiddel)

Vaatwaspoeder

Vaatwaspoeder is een alkalisch vaatwaspoeder voor handmatige dosering in alle soorten vaatwasmachines. Het verwijdert vet-, eiwit-, zetmeel en andere etensresten. De aanwezigheid van chloor zorgt tevens voor moeiteloze verwijdering van koffie- en theeaanslag. De formulering is ontwikkeld op basis van uitsluitend actief reinigende bestanddelen en bevat tevens metaal-beschermende stoffen. De aanwezigheid van kalkbindende stoffen voorkomt aanslag op vaatwerk en machine.

Toepassing:
Vaatwas Poeder wordt veelal gebruikt in restaurants, cafetaria’s, cafés,  ziekenhuizen, verpleeghuizen en vele andere branches. Vaatwas Poeder is geschikt voor alle reguliere vaatwasmachines.

Glansspoel (glansmiddel voor vaatwassers)

Glansspoelmiddel

Glansspoel is een vloeibaar zeer geconcentreerd naspoel­middel voor een glanzende vaat. Het geeft een prachtige glans op serviesgoed, glaswerk en (zilver)bestek zonder kalk en watervlekken. Glansspoel is zelfdrogend en heeft een perfecte werking bij zowel hard als zacht water. Voor een optimaal reinigingsresultaat raden aan vooraf te reinigen met Vaatwas-CH.

Toepassing:
Glansspoel wordt toegepast als naglansmiddel nadat de vaat gereinigd is met vaatwasmiddel. Glansspoel is geschikt voor alle reguliere vaatwasmachines en dispensers.

Snelontkalker (ontkalker voor apparaturen)

Ontkalker

Snelontkalker is een veilig en modern ontkalkingsmiddel en is vrij van zoutzuur. Snelontkalker bevat penetreermiddelen en anorganische zuren die corrosie preventief tegengaan. Snelontkalker is veilig voor alle materialen en werkt kostenbesparend omdat kalkaanslag tot wel 20% van de warmte- overdracht kan reduceren.

Toepassing:
Snelontkalker is geschikt voor het ontkalken en ontroesten van onderdelen en wordt gebruikt voor het verwijderen van kalkaanslag, vet, roest, en andere  hardnekkige vormen van aanslag op tegels, chroom, roestvrijstaal, en alle andere niet kalkhoudende ondergronden. Tevens verwijdert Snelontkalker kopergroen, zwarte aanslag op aluminium, zeepresten etc. Snelontkalker wordt gebruikt in o.a.: Ziekenhuizen, Verzorgingstehuizen, Horeca, Schoonmaakbedrijven, (Sport)Kantines, Scholen Instellingen, Huishoudelijk, Etc.

Koelkastreiniger (reiniger voor koude oppervlakken)

Koelkastreiniger

Koelkastreiniger is een hygiënisch reinigingsmiddel welke zeer geschikt is voor het reinigen van alle koude oppervlakken. Koelkastreiniger reinigt snel en veilig het vervuilde oppervlak en laat een frisse hygiënische geur na.

Toepassing:
Koelkastreiniger is zeer geschikt voor het snel en grondig reinigen van alle afwasbare oppervlakken en reinigt moeiteloos vingervlekken, nicotineaanslag, olie- en vetfilms, etc. Koelkastreiniger kan toegepast worden op o.a.: Koelkasten, Diepvrieskasten, Koelcellen, Vrieskisten, Vriescellen, Etc.

 

 

Oven & Grill reiniger (verwijderd aangekoekte etensresten)

ovenreiniger / grillreiniger

Oven & Grillreiniger is een krachtige reiniger en ontvetter op basis van tensiden en oplosmiddelen.  Oven & Grillreiniger is speciaal ontwikkeld is voor het verwijderen van vet, eiwitten,oliën en verkoolde vervuilingen. Oven & Grillreiniger is licht geparfumeerd en zeer geschikt voor huishoudelijk gebruik en horeca.

 Toepassing:
Oven & Grillreiniger wordt veelal toegepast worden op o.a.: Ovens, Combiovens, Gourmetstellen, Grills, Bakplaten, Etc.

 

Profi-RVS (reiniger en beschermer)

RVS reiniger

Profi-RVS geeft een droge conserveringsbescherming, Profi-RVS biedt een langdurige waterafstotende bescherming. Profi-RVS geeft een maandenlange hoogglans finish. Profi-RVS is een licht reiniger, is silicone vrij en bevat géén schuurmiddel.

Toepassing:
Profi-RVS kan toegepast worden op vrijwel alle RVS oppervlakken zoals o.a.: Keukenapparatuur, Afzuigkappen, Liftdeuren, Tuinmeubilair, Platen, Tanks, Deuren, Keukenbladen, Spoelbakken, Trapleuningen, Bootrailingen, Etc. Profi-RVS is ook geschikt voor RVS materialen buiten, bijv. RVS tuinmeubelen,fietsonderdelen etc.

RVS Olie (onderhoudsmiddel voor RVS oppervlakken)

RVS Olie

RVS Olie is een dun, reinigend onderhoudsmiddel voor de bescherming van RVS oppervlakken. Het oppervlak word blinkend schoon en zorgt tevens voor bescherming. RVS Olie is kleur,-reuk,- en smaakloos en vrij van giftige of schadelijke  bestandsdelen en daardoor zeer geschikt voor voedselverwerkende bedrijven. Het product kan zonder bezwaar in contact komen met voedingswaren.

Toepassing:
RVS Olie kan veilig toegepast worden in voedselverwerkende omgevingen, het gebruik op DIRECTE voedsel contactplaatsen wordt echter afgeraden. RVS Olie is toepasbaar op roestvrijstalen ondergronden zoals o.a.: Ketels, Armaturen, Afzuigkappen, Bereidingsapparatuur, Friteuse, Achterwanden, Snijmachines, Werkbanken, Panelen, Koel/vries kasten, Apparaaturen, Etc.

Desinfectant (desinfectiemiddel)

Desinfectiemiddel

Desinfectant is een desinfectie middel voor  het desinfecteren o.a. verblijfplaatsen, sanitair en ruimtes waar voedsel wordt bereid.

Toepassing: 
Desinfectant  is bestemd voor het desinfecteren van oppervlakken, apparatuur en gebruiksvoorwerpen zoals o.a.: Keuken, Vloeren, Toiletruimten, Keukengereedschap, Wanden, Zwembaden, Keukenapparatuur, Meubilair, Koelwatersystemen, Sanitaire ruimten, Transportbanden, Etc.

Koffiemachiene reiniger

koffiemachinereiniger

Koffiemachinereiniger is een speciale reiniger voor het schoonmaken van koffie-, theeapparaten etc. Koffiemachinereiniger verwijdert door de speciale samenstelling moeiteloos koffie-, thee een cacaoaanslag.

Toepassing: 
Koffiemachinereiniger is geschikt voor allerlei soorten koffie, thee en chocolademelk automaten.  Koffiemachine Reiniger verwijdert ook eenvoudig zetmeet, en vetten. Het product spoelt gemakkelijk weg waardoor er geen residu achterblijft.

Industrie Ontkalker

Industrie Ontkalker

Industrie Ontkalker is een hoog geconcentreerd, schuimvrij product op basis van o.a. fosforzuur. Industrie Ontkalker verwijdert kalk- en roestafzetting en wordt veelal gebruikt voor in de Industrie en agrarische- en productiebedrijven.

Toepassing: 
Industrie Ontkalker is reukloos en zoutzuurvrij zodat het product veilig gebruikt kan worden op roestvrij staal, kunststof en zuurbestendige tegels. Let op: op aluminium en zink kan op den duur aantasting plaats vinden, zodat dit alleen met een korte inwerktijd mag worden behandeld. Industrie Ontkalker heeft een breed toepassingsgebied en kan ingezet worden bij o.a.: Vaatwasmachines, Leidingen, Ketels, CIP installaties, Keukenmachines, Apparatuur, Waterkokers, Productiemachines, Etc.