Vloerreinigers

Vloerreinigers zijn er in veel verschillende soorten, ook is er onderscheid in een vloerreiniger en vloeronderhoudsmiddel.  Een reiniger reinigt de ondergrond en afhankelijk van het soort, ontvet deze de vloer ook. Een vloeronderhoudsmiddel beschermt de vloer tegen vervuiling of krassen. Profichem bied een breed assortiment met veel soorten reinigers en beschermers. Twijfelt u welk product het beste bij u past, neem dan contact met ons op.

Floorline (vloerereiniger, ontvetter & beschermer in één)

vloerreiniger

Floorline is een sterk alkalisch, laagschuimend, geconcentreerd en fris geurende reiniger. Floorline bevat dennenharscomponenten die een beschermlaag aanbrengt die vergelijkbaar is met een waslaag. Een vloer strippen en in de was zetten behoort tot de verleden tijd!

Toepassing:
Floorline is geschikt voor het dagelijks of periodiek reinigen van alkalisch- en waterbestendige en zeer sterk vervuilde vloeren. Floorline is geschikt voor het verwijderen van sterk gehechte vettige en olieachtige vervuilingen. Floorline is zwakschuimend en speciaal geschikt voor het reinigen met schrob/zuigmachines. Vloeren met polymeer- of dweilwas en zwaar vervuilde vloeren voorbehandelen met Stripline.

Floorline Neutraal (PH neutrale vloerreiniger)

Floorline Neutraal

Floorline Neutraal is een laagschuimend, geconcentreerd en fris  geurende vloerreiniger voor dagelijks gebruik. Floorline Neutraal is te gebruiken op allerlei harde vloeren en bouwt geen residu op. Floorline Neutraal is uitermate geschikt voor sportvloeren.

Toepassing:
Floorline Neutraal is geschikt voor het dagelijks reinigen van  waterbestendige en vervuilde vloeren. Floorline Neutraal is zwakschuimend en speciaal geschikt voor het reinigen met schrob/zuig machines. Floorline Neutraal is op al watervaste vloeren te gebruiken zoals o.a.: Laminaat, Linoleum, Rubber, Vinyl, Vloertegels, Parket, PVC, Natuursteen, Etc.

Floorline Extra Fris (vloerreiniger met een langwerkende frisse geur)

frisse vloerreiniger

Floorline Extra Fris is een geconcentreerd  laagschuimend vloerreiniger voor  dagelijks gebruik. Floorline Extra Fris is te gebruiken op alle harde watervaste vloeren en bouwt geen residu op. Tevens is Floorline extra Fris zeer geschikt voor sportvloeren. Daarnaast laat het een lekkere frisse geur achter.

Toepassing:
Floorline Extra Fris is geschikt voor het dagelijks reinigen van harde en waterbestendige  vloeren. Floorline Extra Fris is zwakschuimend en speciaal geschikt voor het reinigen met schrob/zuig machines. Floorline Extra Fris is te gebruiken op o.a.: Laminaat, Linoleum, Rubber, Vinyl, Vloertegels, Parket, PVC, Natuursteen, Etc.

Tapijtreiniger (reinigt tapijt &bekleding)

Tapijtreiniger

Tapijtreiniger is zeer geschikt voor het reinigen van o.a.: losse tapijten, vaste tapijten, matten, bekleding, meubelstoffen etc. Zelfs de onaangename geurtjes van dieren verdwijnen.

Toepassing:
Tapijtreiniger reinigt veel soorten vervuiling zoals o.a.: Koffievlekken, Vruchtensapvlekken, Bloedvlekken, Wijnvlekken, Nare Geurtjes, Etc.

PVC Vloerreiniger (PH Neutrale reiniger voor PVC Vloeren)

PVC reiniger

PVC Vloerreiniger is een aangenaam geparfumeerde dagelijkse vloerreiniger welke zorgt voor een glanzende vloer. PVC Vloerreiniger verwijdert oude beschermlagen en laat een nieuwe laag achter. PVC vloerreiniger kan zowel handmatig als machinaal worden verwerkt.

Toepassing:
PVC Vloerreiniger is  geschikt voor het dagelijks reinigen van alle zachte vloeren. PVC Vloerreiniger laagschuimend en speciaal geschikt voor zowel handmatig als machinaal te reinigen. PVC Vloerreiniger is te gebruiken op o.a.: PVC, Linoleum, Rubber, Vinyl, Tarket, Etc.

Veegpoeder (stofbindende veegpoeder)

veegpoeder

Veegpoeder is een poeder op oliebasis dat een stofbindende werking en vloerverzorgende eigenschappen heeft. Veegpoeder voorkomt dat stof opstuift tijdens het vegen en houdt het stof vast.

Toepassing:
Veegpoeder kan toegepast worden voor het stofvrij vegen van vloeren in een magazijn, zaal, gang, winkel, werkplaats en garage. Veegpoeder is zeer geschikt voor op o.a.: betonvloeren, stenen vloeren, houten vloeren, coatingvloeren, beton vloeren, etc.

Profi-Freezer (kauwgomverwijderaar)

kauwgomverwijderaar

Profi-Freezer is speciaal voor het verwijderen van kauwgom, kaarsvet, en andere kleverige stoffen. Profi-Freezer laat kauwgom en of andere producten bevriezen waarna u het gemakkelijk kan verwijderen.

Toepassing:
Profi-Freezer kan op veel ondergronden worden toegepast zoals o.a.: Tapijt, Tegels, Vinyl, Wanden, Textiel, Parket, Linoleum, Laminaat, Etc.